Uusimmat kuvat

Ultrausta

Maanantai 21.5.2012 klo 16:04


Nyt on virallisesti tämän kevään karitsoinnit ohi; Kaie kävi ultraamassa keväällä pässillä olleet ja samalla tarkistettiin ne kymmenkunta joita vielä kesäkuun puolelle olisi pitänyt odottaa, että tuleeko sieltä mitään. Vastaus kyllä jo oikeastaan tiedettiin, tyhjiä olivat. Harmittaa, mutta minkäs teet, välillä käy näinkin.

Yhteenvetona tämän kevään karitsoinneista voisi sanoa (Lakun kuolemaa lukuunottamatta ja siltä jäänyttä poikaa), että menipäs ne helposti ja hyvin. Kaikki emät loistavia ja jokainen on hoitanut lapsensa mallikkaasti (ei tuttipulloa olla tarvittu) ja mikä parasta sekä emät että karitsat ovat pysyneet terveinä.

Tänä keväänä meillä oli useita oxford-suomenlammas-risteytysemiä ensikertalaisina ja täytyy sanoa että kaikista parhaita emiä ovat olleet! Synnytykset todella helppoja ja nopeita, komeat karitsat (monella päiväkasvu yli 400g), emät hoitavat hyvin ja maitoa riittää!  Ja vaikka olivat ensikertalaisia tekivät kaksi karitsaa ja yksi aikaisemmin karitsoinut kolmoset. Suosittelen lämpimästi oxford-sl-risteytyksiä jos haluaa loistavat emät ja karitsoille hyvät kasvut!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini